30. 11. 2016

Prorazil ploty

Dosud neznámý řidič v Kopřivnici nerespektoval pokyn policejní hlídky k zastavení a pří ujíždění prorazil plot u rodinného domu.

Dne 29. listopadu 2016 okolo deváté hodiny večer řídil neznámý pachatel dodávkové vozidlo na ulici Obránců míru v Kopřivnici. Tady nereagoval na pokyn policejní hlídky k zastavení a pokračoval dál až na ulici Severní. Vozidlem vjel mimo komunikaci a prorazil ploty u rodinného domu, vjel na přilehlé pole, vozidlo zde zanechal a z místa utekl.

Svým jednáním způsobil škodu přesahující deset tisíc korun. Policisté věc prověřují pro podezření z přečinu poškození cizí věci. Za toto jednání hrozí pachateli trest odnětí svobody až na jeden rok.

 

Poškodil výherní automat

Muž z Oder rozbil dotykovou obrazovku výherního automatu.

Z přečinu poškození cizí věci je podezřelý 32letý muž z Oder u Nového Jičína. V místní herně měl dne 28. listopadu 2016 údajně dlaní rozbít dotykovou obrazovku výherního automatu. Škoda je předběžně vyčíslena na 10 000 korun. Trestní zákoník stanoví za uvedený skutek trest odnětí svobody až na jeden rok.

 

Poctivá nálezkyně

Poctivá nálezkyně odevzdala peněženku i s penězi.

Dne 27. října 2016 se na obvodní oddělení v Bílovci dostavil 31letý řidič doručovací společnosti a oznámil odcizení peněženky s finanční hotovosti 20 tisíc z firemního vozidla. Podle jeho prvotního oznámení mělo ke krádeži dojít někde v Jistebníku v čase, kdy doručoval zásilky adresátům. Přesné místo ani čas nedokázal určit vzhledem k tomu, že údajně měl auto stále v dohledu. Samotný automobil nebyl nijak poškozen. Měl však štěstí, že se peněženka dostala do rukou poctivé 28leté nálezkyně, která ji odevzdala na místní obecní úřad. Oznamovatel dostal nalezené peníze zpět. Jak se mohla nalezená peněženka dostat z vozu ven, nedokázal vysvětlit.

 

 

 
 

 
© 2008 Studio Kabelové televize Kopřivnice