4. 6. 2014

 

ČEZ Distribuce, a.s. Vám oznamuje, že dne 19. června od 7:30 – 12:30 hodin z důvodu práce na vedení nízkého napětí bude přerušena dodávka elektrické energie v části ulic: Štefánikova, Kpt. Jaroše, Záhumenní. Dne 24. června od 7:15 – 18:00 hodin část obce Větřkovice u Lubiny – Haškovec.  Dne 30. června od 7:00 – 13:00 hodin bude přerušena dodávka elektrické energie na ulici 17. listopadu.

 

 

Velkoobjemové vany na biologický odpad budou přistaveny od 6. – 9. června ve Vlčovicích u mostu směr Mniší, u KD, naproti domu č.p. 88, č.p. 54  u kostela. V Mniší u zastávka, u KD, na horním konci č.p. 174, naproti č.p. 109 a 159.

 

 

Velkoobjemové vany na objemný odpad z domácností budou rozmístěny dle harmonogramu vždy od 15:00 hodin. Dne 4. června na ulici Komenského a 9. května na Horní – křižovatka za obchodem.

 

 

Šostýnská Venuše odtajnila program: uvidíte 94 vystupujících v 27 tanečních vystoupeních a dalších netanečních show. V doprovodném programu bubenickou šou skupiny Kubuku, agility závody, barmanskou show Lukáše Adamovského, budete si moci zabubnovat na bubenickém workshopu nebo se naučit zábavný a jednuduchý tanec Candy. Děti mohou jako každým rokem tvořit v Tvořivých dílnách Domu dětí a mládeže nebo v Korálkové dílně Martiny Janečkové, a mohou si také zabubnovat. Hvězdou letošního 7. ročníku je tanečník a choreograf z Egypta – Osama Mimi Farag, který byl v roce 2011 semifinalistou soutěže Československo má talent.

 

 

Město nabízí do nájmu byt o velikosti 1+2 za podmínky přistoupení k dluhu, byt je určen široké veřejnosti. Nabídka platí od 12. 5. 2014 do 26. 5. 2014. Jedná se o ulici OM, č. p. 875. Dále obecní byt 1 + 3, Kopřivnice, Štramberská 1132, 3 pokoje, kuchyň, předsíň, koupelna, WC, komora, balkon, sklep. Nabídka přistoupení k závazku –            horní hranice není omezena, minimální nabídka přistoupení k závazku – 40 000 Kč. Dále Město Kopřivnice vyzývá zájemce k podání přihlášky na nájem obecního bytu za podmínky přistoupení k dluhu pro byt velikosti1+1, na adrese Alšova 1140. Minimální nabídka přistoupení k závazku je 30 000 Kč. Vyplněnou přihlášku odevzdejte v neprůhledné a zapečetěné obálce s uvedením adresy předmětného bytu, o který máte zájem, nejpozději do 11.06.2014 do 16:00 hodin na Městský úřad Kopřivnice, odbor majetku města.

 

 

Pro nové i stávající klienty je připravena akce Léto s KTK a CK AGENTUROU FOX. Pokud chcete vyhrát týdenní poukaz po dvě osoby v Poreči nebo konzumaci v hodnotě 600 Kč na Liščím mlýně, stačí si objednat některou z nabízených služeb. Pro ty z Vás, kteří nechtějí v této chvíli využít slev na nově objednané služby u KTK a přesto mají chuť soutěžit, je připraven dotazník, týkající se vysílání KTK. Stačí navštívit www.ktk.cz a kliknout na příslušný odkaz.

 

 

V období 20. – 30. 6. 2014 bude na všech pracovištích odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál v rámci působnosti Policie ČR, tedy i Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje, zaváděn nový informační systém v oblasti zbraní a střeliva (dle zákona č. 119/2002 Sb., zákon o zbraních, v platném znění, účinném od 1. 7. 2014). Vzhledem k této skutečnosti upozorňujeme, že v tomto období může docházet k časovému prodloužení poskytovaných služeb, zejména pak při vyřizování žádostí. Zákonné lhůty pro vyřízení žádosti však tímto opatřením nebudou dotčeny.

 

 

V sobotu 7. června od 12.00 hodin otevře Český rozhlas Ostrava své prostory pro veřejnost. Připojí se k celorozhlasovému Dni otevřených dveří a zároveň k Ostravské muzejní noci. Přijďte zjistit, co vše je třeba k tomu, aby se mluvené slovo moderátora, redaktora či písnička dostaly až k vám, do rozhlasových přijímačů. První červnovou sobotu bude pro návštěvníky připravena prohlídka rozhlasové techniky, vysílacích a nahrávacích studií. Seznámí se s postupem výroby pořadů, prací moderátorů a redaktorů. Na úvod navštíví velké hudební studio, ve kterém se obvykle pořádají koncerty v přímém přenosu nebo zde natáčí své nahrávky hudební tělesa a kapely. Tady si poslechnou cimbálovou muziku Jagár, zjistí něco o historii rozhlasu a pak si je vyzvednou jednotliví průvodci.

Následná trasa zavede návštěvníky k přenosovému vozu, kterým se zajišťují přímé přenosy nebo záznamy z exteriéru. Podívají se do režií, ve kterých se natáčí slovesná tvorba nebo upravují hudební snímky. Také si po trase prohlídnou výstavu rozhlasové techniky. No a pak už je čeká studio, odkud se živě vysílá. Ti odvážnější se mohou stát součástí živého vysílání. Přímo ze studia mohou poslat svým blízkým pozdravy nebo přání spolu s písničkou.

Na závěr Dne otevřených dveří, od 17.30 hodin, se v hudebním Studiu 1 uskuteční koncert dechové hudby Jistebnická 13. Koncert uvádí oblíbený redaktor a moderátor Českého rozhlasu Ostrava Artur Kubica. Vstup na koncert je volný

 

 

 
 

 
© 2008 Studio Kabelové televize Kopřivnice