12. 6. 2015

 

„Jako doma?“

Ostravští policisté prověřují okolnosti trestných činů krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody. Ke skutku došlo dne 10. 6. 2015 v době od 10.30 hodin do 23.50 hodin v Ostravě. Policisté pátrají po pachateli, který nejen neoprávněně vnikl do bytu, ale najedla se tam, napil, vykoupal, vypral si a usnul…

Obyvatelka bytu se vrátila krátce před půlnocí domů. Stav obydlí však neodpovídal situaci, v jaké byl byt při jejím odchodu. Postupně tak žena zjišťovala, že neznámý zkonzumoval mnohé potraviny v kuchyni, vypil dvě láhve alkoholu, odcizil finanční hotovost…Procházela bytem, načež shledala také fakt, že pachatel se okoupal v její koupelně, vypral si. V závěru pak nalezla neznámého neoděného muže spícího na sedačce. Při křiku se probudil, oblékl si vyprané věci, které vyňal z ženiny pračky a z místa utekl. Žena informovala telefonicky své kamarádky, jedna učinila oznámení o věci policistům.

Bylo provedeno ohledání místa činu, zajištěny stopy, pokračuje pátrání po neznámém muži. Škodu na majetku specifikovala poškozená ve výši asi 30 000 korun (prvotní informace neobjektivizována znalcem).

 
 

 
© 2008 Studio Kabelové televize Kopřivnice