6. 4. 2011

Podpořte Štramberskou Trúbu v anketě iDNES.cz, další kolo ankety iDNES.cz a MF DNES o nejkrásnější památku ČR končí již 7. dubna! Podpořte Vaším hlasem Štramberskou Trúbu, která se stala vítězem krajského kola, které zahrnovalo památky z celého Moravskoslezského kraje. V tomto kole ankety soutěží vítězné památky z celé Moravy a Slezska a vítězové postupují do celostátního kola. Zapojte se s námi do hlasování, ať ukážeme všem, že Štramberská Trúba je nejkrásnější památkou v naší zemi! Více na www.stramberskatruba.cz.

 

 

 

5. dubna 2011 proběhlo v Šustalově vile ocenění nejlepších sportovců roku 2010. Na základě veřejné výzvy přišlo na radnici 32 nominací, které posuzovala komise zvolená představiteli klubů. Ta vybrala k ocenění jedenáct jednotlivců, pět kolektivů, tři trenéry a tři organizátory.Uznání vedení města a drobné dárky získaly házenkářské týmy mužů, dorostu a žáků, Figure skating club Kopřivnice a badmintonový tým dospělých. Oceněnými jednotlivci, kteří v loňském roce úspěšně reprezentovali město v oblasti sportu, jsou karatista Milan Burget, tenistka Natálie Cváčková, hokejista Tomáš Fleischmann, házenkář Jan Gřes, plavec David Kunčar, vzpěračka Bára Lichnovská, atletka Lenka Masná, hokejista Libor Pivko, lyžař Ladislav Pokluda a krasobruslařka Nikol Zátopková. Dále mezi oceněnými figurovalo jméno Jana Petra, juniorského světového a republikového šampióna v leteckém modelářství. Trenérské kvality byly vyzdviženy u Petry Kahánkové ze Sportovního klubu Kopřivnice, Michala Mayera trénujícího házenkářský mladší dorost a Václava Indrucha, jenž už 35 let působí v místním klubu badmintonu. Organizátory roku 2010 byli vyhlášeni prezident klubu krasobruslení Dušan Kubátko, hlavní pořadatel třinácti ročníků cyklomaratonu Kopřivnický drtič Vladimír Lipový a dlouholetý funkcionář Klubu malé kopané Kopřivnice, nyní pracovník ČMFS Vlastimil Kočí.

 

 

 

 

Zveřejnění nabídky města na nájem městských bytů za podmínky přistoupení k závazku: byt č.5 o velikosti 1+2 v č. p. 703 na ulici Obránců míru je určen stávajícím nájemcům, byt č. 3 o velikosti 1+1 v č. p. 1144 na ulici Alšova 1144 je určen široké veřejnosti, Oba byty jsou v nabídce v době od 05.04.2011 do 04.05.2011. •    vyplněnou přihlášku odevzdejte do 04. 05. 2011 do 16:00 hodin na Městský úřad Kopřivnice, odbor majetku města, oddělení bytové správy.

 

 

 

„Stará průmyslovka“ slaví 100 let a zve na den otevřených dveří.Kopřivnická budova č. 117, v níž v současné době sídlí Základní škola sv. Zdislavy, slaví sto let. Všichni pamětníci, absolventi i ostatní zájemci jsou vedením školy srdečně zváni na den otevřených dveří, který se bude konat v sobotu 9. dubna 2011 od 9 do 15 hodin. Příchozí se budou moci seznámit s historií i současností budovy, prohlédnout si dobové fotografie a kroniky či zhlédnout muzikál v podání školního pěveckého sboru.

 

 

 

Kabelová televize Kopřivnice v návaznosti na avízované změny v programové nabídce provedla přesun programu některých programů. STV1 na SE14 (původně PRO7), BBC na SE12 (původně SAT 1), ČT24 na SE21 (původně RTL II). Původní frekvence, kde byly programy STV1, BBC a ČT24 doposud budou postupně použity pro jiné účely. Distribuce BBC a ČT24 na starých frekvencích bude ukončena během dubna až května letošního roku.

 

 

 

Kabelová televize Kopřivnice rozšířila od dubna letošního roku základní i rozšířenou programovou nabídku o 14 nových digitálních televizních programů včetně stanic v HD rozlišení. Prostřednictvím zásuvky KTK je možné přijímat více než 100 televizních a rozhlasových programů. Navýšení počtu přenášených stanic nemá vliv na změnu (navýšení) měsíčních poplatků. Pokud přidání nových programů neproběhlo u Vás doma automaticky, postupujte podle návodu k televizoru nebo SET-TOP-BOXu. Aktuální programová nabídka je na https://ktkdigi.cz/programova-nabidka.

 

 

 

KOMTERM, a. s. oznamuje, že z důvodu poruchy na horkovodním potrubí bude v sobotu 9. dubna od 02: 00 ráno přerušena dodávka tepla. Obnovení dodávky proběhne v sobotu dne 9. dubna v odpoledních hodinách. Odstávka tepla se týká objektu Therápon 98, a. s., České dráhy, a. s. a Správy sportovišť.

 

 
 

 
© 2008 Studio Kabelové televize Kopřivnice