13. 6. 2011

Dával mu na výběr

V neděli 12.6. kolem 21 hodiny, na ulici Máchova vyhrožoval s pistolí v ruce 42letý muž z Nového Jičína 19letému mladíkovi. Dával mu na vybranou, jestli jej má střelit do hrudi nebo nohou. Mladíkovi se podařilo z místa utéct. Oznámení o této skutečnosti přijali policisté od svědků události. Novojičínští policisté útočníka krátce po činu zadrželi i s pistolí. Zjistili, že se jedná o plynovou pistoli. Nicméně policisté podezřelého zadrželi a umístili v policejní cele. Jeho jednání nyní prověřují s podezřením ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování. Co útočníka vyprovokovalo k hrozbě se zbraní, jakou zavdal poškozený příčinu je předmětem dalšího vyšetřování.

 

Dovedl jej na policii – ukopával zrcátka

Z přečinu výtržnictví prověřují novojičínští policisté 18letého muže z Nového Jičína. Během pár minut páteční noci ukopával na ulici Vančurova třinácti vozidlům zpětná zrcátka. Svědek události, mladíka krátce po činu zadržel. Ačkoli se mu to nelíbilo, dovedl jej na policejní oddělení. Mladík v podnapilém stavu vyhrožoval policistům, že je všechny svleče z uniformy. Policisté jej do doby vystřízlivění umístili na protialkoholní záchytnou stanici.

 

Vloupání do vepřína

V pátek 10. Června v noci, v Novém Jičíně části Žilina se neznámý pachatel vloupal do areálu vepřína. Překonal oplocení i vstupní dveře. Uvnitř vepřína usmrtil prase, které následně odcizil. Poškozené organizaci vznikla škoda v předmětné výši 3tis.Kč.

 
 

 
© 2008 Studio Kabelové televize Kopřivnice