13. 1. 2020

Rotary klub zve na zajímavou přednášku ThMgr. Milana Klapetka, filosofa, spisovatele a duchovního, k historii a současnosti Rotary. Přednáška se uskuteční v úterý 14.1.2020 od 18 do 20 hodin v prostorách Ringhoferovy vily v Kopřivnici.

 

MIMOŘÁDNÉ SLOSOVÁNÍ VŠECH SPRÁVNÝCH ODPOVĚDÍ ZA ROK 2019

V průběhu celého roku 2019 jsme pro naše diváky připravili celkem 28 soutěží a také jsme společně oslavili 25 výročí založení KTK. A při této příležitosti jsme se rozhodli zařadit do výročního slosování všechny soutěžící, kteří se v průběhu roku 2019 zapojili do našich soutěží a správně odpověděli, aby mohli ještě jednou vyzkoušet své štěstí. Pět výherců odměníme knížkou, stuhou na klíče a dalším dárkem:

Výherci:

  • Radomír Ondrůšek (kniha + stuha na klíče + lahev na pití)
  • Zdeněk Lichnovský (kniha + stuha na klíče + aromalampa)
  • Monika Kuceriaková (kniha + stuha na klíče + deka)
  • Martin Vítek (kniha + stuha na klíče + hrnek + diář)
  • Pavel Matonoha (kniha + stuha na klíče + hrnek + tričko)

CENY JSOU PŘIPRAVENY K PŘEVZETÍ V SÍDLE KTK NA ULICI ZÁHUMENNÍ 1152.

VÍCE INFORMACÍ NA TEL.: 595 179 140, EMAIL: STUDIO@KTK.CZ

 

Od 9. 1. do 24. 1. 2020 bude mít možnost veřejnost připomínkovat Zdravotní plán města Kopřivnice.

 

Cena za dodávku tepla a ohřev teplé vody se pro rok 2020 snižuje o 82 Kč za GJ.

 

Kronika Kopřivnice za rok 2018, obsahující bezmála sto stran, je k dispozici na webu města.

 

Do 24. 1. může veřejnost připomínkovat nový Zdravotní plán města Kopřivnice.

Kopřivničané si od 1. 1. připlatí za stočné metru krychlového odpadní vody, a to o 5,77 Kč více než v roce loňském.

Bytový dům Včelín je od 4. 1. bezdoplatkovou zónou, nově příchozím nájemníkům nebude poskytován doplatek na bydlení. Stávající nájemci mají na tento doplatek i nadále nárok.

Unikátní veterán Windhoff z roku 1902 nově láká do muzea Oldtimer Jaroslava Šerého.

I v novém roce má kino Kopřivnice připraven program pro všechny věkové kategorie a vyznavače rozmanitých žánrů

Filmový klub, kterému patří úterní večery, v lednu představí snímky Portrét dívky v plamenech, 25 km/h, Zábava, zábava a Daleko od Reykjavíku. Držitelé karty filmového klubu mají 20 % slevu.

V rámci Umění v kině, které kopřivnické kino každoročně promítá, mají diváci možnost shlédnout v sobotu 11. ledna v 17.30 hodin operu V. Bellini: Norma a v neděli 26. ledna v 15.45 hodin balet Bolšoj Těatr: Gizelle.

Pro nejmenší diváky jsou připraveny animované filmy Ledové království II, Medvídci Boonie: Cesta do pravěku a rodinný snímek Dolittle. Připraveno je také pravidelné divadlo v kině, které se odehraje v neděli 10. listopadu v 10.00 hodin dopoledne. Na programu je pohádka O chaloupce z perníku z dílny divadla Kapsa.

V lednu kopřivnické kino představí hned tři filmové novinky české produkce. Jedná se o snímek Můj příběh, kde se v hlavní roli představí Saša Rašilov a Vlastina Kounická Svátková. Druhou novinkou je film Miloslava Šmídmajera Případ mrtvého nebožtíka. Jde o komedii, která si utahuje z dnešních tak populárních kriminálek. A do kin míří také snímek Příliš osobní známost. Hlavní role obsadili Petra Hřebíčková, Eliška Balzerová a Tatiana Dyková.

Pro milovníky zahraničních filmů má kopřivnické kino připravený americký horor Nenávist, muzikál Cats, americký thriller Pod vodou, drama Cinta Eastwooda Richard Jewell  nebo také úspěšné pokračování akční komedie Mizerové navždy.

 

Vernisáž výstavy Miroslava Knapce „Obrazy“ proběhne 17. 1. v 17 hodin v Muzeu Fojtství. Zbrusu nový španělský Superpohár bude na Sport1 odvysílán ve dnech od 8. do 12. 1. 2020. Hokejová benefice v dresech s podobiznou Radka Bonka se koná 15. 1. od 18 hodin.

 

 
 

 
© 2008 Studio Kabelové televize Kopřivnice