7. 2. 2020

Oddělení architektury řeší budoucí podobu vestibulu kopřivnické radnice, má být více otevřený a přívětivější pro návštěvníky úřadu.

 

Kopřivnické zastupitelstvo 30. ledna schválilo bezúplatný převod stravovny a pozemků pro výstavbu Domova pro seniory a domova se zvláštním režimem o celkové kapacitě 84 lůžek. Celkové náklady této investice mají činit 243 milionů korun.

 

Na konci roku 2020 plánuje radnice vyhlásit soutěž na dodavatele stavebních prací, pro vybudování restaurace v suterénu zrekonstruované Ringhofferovy vily.

 

Vedoucí místního obvodního oddělení Policie ČR nadporučík Ivan Pilát byl vyhlášen manažerem roku ÚO PČR v NJ.

 

Maškarní ples | Štramberk

 

Dům dětí a mládeže společně s městem Štramberk pořádají v pátek 7. února od 15.30 hod. maškarní bál pro rodiče s dětmi. Čeká vás diskotéka DJ Stoupa, hry, soutěže, vystoupení tanečních kroužků. Vstupné 40 Kč.

 

Vše ohledně rubikovy kostky se dozvíte v DDM od 7. do 8. 2. 2020.

 

Dlouho očekávaný ples je tady! V pátek 7. února od 19.00 hod. v Katolickém domě Kopřivnice se uskuteční 29. Ročník Country bálu. K tanci a poslechu hrají Cizinci & Kondoři. Během večera vystoupí kouzelnice Radana – Western Magic Show. Dobové kostýmy vítány. Vstupné 130 Kč. Vstupenky zakoupíte v Turistickém informačním centru nebo u paní R. Blahutové. Více na tel. čísle 777 259 160.

 

Spartak Lubina pořádá v sobotu 8. února od 19.00 hod. v Katolickém domě Lubina tradiční maškarní ples pro dospělé. Hraje skupina KopRock. Předprodej vstupenek na tel. čísle: 605 551 079.

 

Sokolský ples, Hukvaldy. V sobotu 8. února od 19.00 hod. ve společenském sále ZŠ a MŠ Leoše Janáčka se uskuteční Sokolský ples. K poslechu a tanci zahraje skupina Salto rock. Rezervace vstupenek na tel. čísle: 728841876.

 

Rodičovské sdružení a vedení ZŠ E. Zátopka si na sobotu 8. února připravili tradiční Rodičovský bál. Přijďte od 19.30 hod. do Kulturního domu. Vstupenky zakoupíte v Turistickém informačním centru Kopřivnice.  Zahraje skupina Sága a Disco.

 

Zveme všechny děti na soutěž: Výtvarná a rukodělná činnost“ je jako ostatní části Pionýrského Sedmikvítku otevřená pro jednotlivce i kolektivy. Termín konání: 9. 2. 2020 od 14 00 hod., klubovna pionýra Sokolovská 393.

UMĚNÍ V KINĚ: Lucian Freud: Autoportrét, Kopřivnice. Poprvé v historii vystavuje Královská akademie umění v Londýně, ve spolupráci s Muzeem výtvarných umění v Bostonu, autoportréty Luciana Freuda. Výstava představuje více než 50 maleb, grafik a kreseb, ve kterých tento mistr moderního britského umění upřel své neochvějné oko sám na sebe. Jeden z nejslavnějších malířů naší doby, Lucian Freud, je jedním z mála umělců 20. století, kteří se portrétovali s takovou důsledností. Po téměř sedmi desetiletích jeho autoportréty umožňují fascinující pohled jak do jeho duše, tak na vývoj jeho malířské tvorby, od nejstaršího autoportrétu z roku 1939 až po ten konečný o 64 let později. Jeho portréty, které jsou nyní vystaveny společně, představují strhující studii dynamiky stárnutí a procesu sebe reprezentace.

 
 

 
© 2008 Studio Kabelové televize Kopřivnice