ROZHLAS 17. 6. 2021

Cykloodpoledne nabídne nejen Cyklohrátky

Zveme vás na zábavné Cykloodpoledne, které se bude konat dnes, tedy ve čtvrtek 17. června, na louce u koupaliště. Kromě oblíbených Cyklohrátek pro děti se můžete těšit na vyhodnocení kampaně Do práce na kole, povídání o udržitelné dopravě a podvečerní pohodu u ohně. Registrace účastníků Cyklohrátek bude probíhat od 16 hodin, první kategorie odstartuje o půl hodiny později. Těšíme se na vás! Dobrou náladu a špekáčky s sebou!

 

V centru se chystá pokládka další části zatrubnění Kopřivničky

V centru probíhají přípravné práce pro položení další části zatrubnění Kopřivničky (tubosideru). V této souvislosti dojde zítra v blízkosti ulice Lidické k převedení dopravy na provizorní komunikaci nad již položeným úsekem zatrubnění, aby mohla pokládka pokračovat i pod stávající vozovkou. Dostupnost ulice Lidické zůstane po celou dobu zachována.

 

Úplná uzavírka ulice Kpt. Jaroše

Ve čtvrtek 24. a v pátek 25. června pravděpodobně dojde k úplné uzavírce rekonstruované ulice Kpt. Jaroše, a to z důvodu plánované pokládky asfaltové vrstvy komunikace. Do ulic Sokolovské a Dukelské bude umožněn vjezd díky dočasné změně dopravního značení (po stávajících jednosměrkách), do některých míst se však automobily v průběhu asfaltování nedostanou. Prosíme, abyste na to brali zřetel. Děkujeme za pochopení a spolupráci!

 

 
 

 
© 2008 Studio Kabelové televize Kopřivnice