2. 1. 2013

 

V souvislosti s vyhlášením dílčí amnestie jsou policisté Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje připraveni na zajištění veřejného pořádku. V současnosti spolupracuje policie s vězeňskou službou, monitoruje situaci, aby v případě potřeby mohla aktivně reagovat nejen na případné narušení veřejného pořádku, ale také na možné problémy v souvislosti se zvýšenou dopravou. V rámci vyhlášeného bezpečnostního opatření moravskoslezští policisté ve vytipovaných lokalitách a oblastech posílili svou hlídkovou činnost.

 

 

Do 14. ledna 2013 bude probíhat na území Kopřivnice Tříkrálová sbírka. V této době u Vašich dveří zaklepou za zpěvu koledy tři králové, jež se Vám prokážou platnou průkazkou. Peněžité dary, které věnujete do sbírky, budou použity k podpoře zdravotních a sociálních projektů. Děkují pracovníci Charity Kopřivnice.

 

 

Ve středu 2. ledna 2013 bude pokladna na Městském úřadě Kopřivnice  otevřena až od 10 hodin.

 

 

Kopřivničanům, kteří dosud neuhradili poplatky za komunální odpady za rok 2011, letos nebude zasílán platební výměr do vlastních rukou. Kopřivnická radnice tentokrát nedoplatky vyměřila hromadným předpisným seznamem. Do hromadného předpisného seznamu mohou lidé nahlédnout na odboru financí, v 6. patře kopřivnické radnice do 3. ledna 2013. Každému přitom budou zpřístupněny pouze údaje týkající se jemu stanovenému poplatku.

 

 

Pokud nemáte ve svých schránkách Kalendář Kopřivnice na rok 2013, můžete si jej během ledna vyzvednout na Informacích ve vestibulu radnice.

 

 

SmVaK Ostrava, a.s. oznamuje, že dne  11. ledna od 9:00 do 14:00 hodin bude přerušena dodávky pitné vody v části obce Lubina . Společnost vodáren doporučuje všem odběratelům, aby se na toto období předzásobili pitnou vodou.

 

 

Kabelová televize Kopřivnice, s.r.o. oznamuje, že kontaktní místo KTK bude v době od do 6. 1. 2013 uzavřeno. V případě technických poruch  volejte 556 821 076.

 

 

Kulturní dům Kopřivnice:

4. ledna 2012 – Novoroční koncert Městského dechového orchestru

5. ledna 2013 – Přímý přenos z Metropolitní opery v New Yorku: Hector Berlioz – Trójané

 

 

Sportovní komise při PV OS KOVO Tatra, a. s. Kopřivnice pořádá v sobotu 5. ledna 2013 další ročník turnaje ve futsalu „O putovní pohár Tatra, a. s. Kopřivnice“. Zajímavou účast však tentokrát bude mít tento – v pořadí již XII. ročník, který se opět bude hrát ve sportovní hale ZŠ Emila Zátopka v Kopřivnici. Mimo loňského vítěze mužstva Getafe a výběru hráčů místního Klubu malé kopané Kopřivnice se představí účastníci, kteří budou reprezentovat svoji firmu. Tatru, a. s. Kopřivnice doprovodí z tohoto areálu Tawesco s.r.o. – dceřiná společnost firmy Promet Group a z průmyslové zóny přijali pozvánku hned tři zástupci. DURA Automotive Systems cz s. r. o., Union Ocel Kopřivnice a BROSE CZ spol. s. r. o. A z nedalekého Mošnova zavítá na tento  turnaj BEHR Ostrava. Začátek této sportovní akce je stanoven na půl devátou ranní a vítěze bychom  měli znát po šestnácté hodině.

 

 

Město Štramberk a Sdružení hudebníků dechového orchestru města Štramberka

zvou na slavnostní Tříkrálový novoroční koncert: neděle 6. Ledna 2013 v Kulturním domě ve Štramberku. Začátek koncertu 16.00 hod.

 

 

Plánování sociálních služeb ve městě Kopřivnici: pracovní jednání všech pracovních skupin

je stanoveno na pondělí 7. ledna 2013.

 

 

Skautský ples:  4. 1. 2013, k tanci a poslechu zahraje Night Shift, Katolický dům Kopřivnice  –  19:007

 

 

A tančíme dál –  4. 1. 2013: setkání absolventů základních tanečních kurzů, kteří by chtěli pokračovat a zdokonalovat se. Zrcadlový sál Kulturního domu Kopřivnice, 19:00.

 

 

 VIII. ročník lyžařské a snowboardové školy pro děti i dospělé začíná v sobotu 5. ledna 2013 v 09:00 hodin na sjezdovce v Kopřivnici. Nabízí výuku lyžování a snowboardingu pro všechny úrovně a věkové kategorie (od 6 do 99 let).  Zajišťuje  DDM Kopřivnice.

 

 

Základní škola svaté Zdislavy Kopřivnice zve u příležitosti 20 let trvání školy na Den otevřených dveří v úterý 8. ledna od 15 do 18 hodin. Na programu je prohlídka prostor školy, vystoupení pěveckého sboru a ukázky práce dětí.

 

 
 

 
© 2008 Studio Kabelové televize Kopřivnice